• Audio & Video Tampilan Furniture
  • Furniture Gaming
  • upholstered Bed
  • 01
  • 02
  • 03
  • TV Stand with Speakers from Carn Brea!

    TV Stand with Speakers from Carn Brea! – A music system and home theater combined into one piece of furniture.     Take your TV and audio experiences to a whole new level with our TV Stand – a beautifully crafted audio furniture that replaces both your soundbar and traditional media furnitur...

  • Carn Brea Co., Ltd dirawuhi 2019 HK Electronics Fair Autumn ing Hong Kong saka 13 kanggo 16 Nov.

    Carn Brea Co., Ltd dirawuhi 2019 HK Electronics Fair Autumn ing Hong Kong saka 13 kanggo 16 Nov. Carn Brea Co., Ltd wis dirawuhi HK Electronics Fair kanggo luwih saka 10 taun, lan kita wis mesthi wis pikiran kanggo introduce soko anyar kanggo pelanggan saben taun dening njupuk kauntungan saka f kita ...

BABAGAN AWAKE DHEWE

Wiwit 2004, kita wis fokus ing furnishing homes modern kanggo kulawargané sak donya. pabrik Kita poto-diduweni lan dilakokno lan dikenali minangka supplier dipercaya ing desain, Pabrik lan dodolan.

  • Foshan Carn Brea Furniture Company Ltd.

  • Desain lan Development

  • Pabrik