• 01
 • 02
 • 03
 • TV Stand with Speakers from Carn Brea!

  TV Stand with Speakers from Carn Brea! – A music system and home theater combined into one piece of furniture.     Take your TV and audio experiences to a whole new level with our TV Stand – a beautifully crafted audio furniture that replaces both your soundbar and traditional media furnitur...

 • Carn Brea копродукции, Ltd присуствуваше на 2.019 HK Електроника саем Есен во Хонг Конг од 13-16 октомври

  Carn Brea копродукции, Ltd присуствуваше на 2.019 HK Електроника саем Есен во Хонг Конг од 13-16 октомври Carn Brea копродукции, Ltd присуствуваше на Хонг Конг Електроника саем за повеќе од 10 години, а ние секогаш сме биле размислување за да се воведе нешто ново за корисниците секоја година со преземање на предност на нашите ѓ ...

ЗА НАС

Од 2004 година, ние сме биле фокусирани на кабинетите модерни домови за семејства низ целиот свет. Нашата фабрика е само во сопственост и управувани и се признаваат како доверлив снабдувач во дизајнот, производството и продажбата.

 • Foshan Carn Brea Мебел Company Рибар

 • Дизајн и развој

 • производство