• Audio & Video Display Furniture
 • Gaming Furniture
 • veshur me susta shtrati
 • 01
 • 02
 • 03
 • TV Stand with Speakers from Carn Brea!

  TV Stand with Speakers from Carn Brea! – A music system and home theater combined into one piece of furniture.     Take your TV and audio experiences to a whole new level with our TV Stand – a beautifully crafted audio furniture that replaces both your soundbar and traditional media furnitur...

 • Carn Brea Co, Ltd mori pjesë në 2019 HK Elektronikë Fair Vjeshtë në Hong Kong nga 13 deri më 16 tetor

  Carn Brea Co, Ltd mori pjesë në 2019 HK Elektronikë Fair Vjeshtë në Hong Kong nga 13 deri më 16 tetor Carn Brea Co, Ltd ka marrë pjesë Electronics Panairin e HK për më shumë se 10 vjet, dhe ne kemi qenë gjithmonë duke menduar për të futur diçka të re për konsumatorët çdo vit duke përfituar nga tonë të f ...

RRETH NESH

Që nga viti 2004, ne kemi qenë të përqëndruar në mobilimin e shtëpive moderne për familjet nëpër të gjithë botën. Fabrika jonë është vetë-në pronësi dhe operohet dhe e njohur si një furnizues të besuar në projektimin, prodhimin dhe shitjet.

 • Foshan Carn Brea Furniture Company Ltd

 • Design dhe Zhvillim

 • prodhim