• Audio & Video Témbongkeun Urug
  • Urug kaulinan
  • Upholstered Pesanggrahan
  • 01
  • 02
  • 03
  • TV Stand with Speakers from Carn Brea!

    TV Stand with Speakers from Carn Brea! – A music system and home theater combined into one piece of furniture.     Take your TV and audio experiences to a whole new level with our TV Stand – a beautifully crafted audio furniture that replaces both your soundbar and traditional media furnitur...

  • Carn Brea Co., Ltd ngahadiran 2019 HK Electronics Fair Autumn di Hong Kong ti 13th ka 16 Oct.

    Carn Brea Co., Ltd ngahadiran 2019 HK Electronics Fair Autumn di Hong Kong ti 13th ka 16 Oct. Carn Brea Co., Ltd geus ngahadiran HK Electronics Fair pikeun leuwih ti 10 taun, sarta kami geus salawasna geus pamikiran pikeun ngawanohkeun hiji hal nu anyar ka konsumén unggal taun ku cara nyokot kauntungan tina f kami ...

TENTANG KAMI

Kusabab 2004, urang geus fokus kana furnishing imah modern pikeun kulawarga sabudeureun sakabeh dunya. pabrik urang téh timer dipiboga tur dioperasikeun sarta dipikawanoh salaku supplier dipercanten dina desain, pabrik jeung jualan.

  • Foshan Carn Brea Urug Company Ltd.

  • Desain sarta Pangwangunan

  • ngahasilkeun